keskiviikko 3. joulukuuta 2014

MELVITA ihanaa luonnonkosmetiikkaa ja ARVONTA!

Nyt on oikein sellainen  sydäntä lämmittävä yhteistyö kyseessä. Livboxin kautta tutustuin aivan mahtavan terre d'ocin vartalovoihin, joka oli viime kesänä bikinirajoja ajellessa kesän pelastava tuote. 

I Love Me messuilla oli tarkoituksena käydä muutamalla pisteellä täsmäiskuostoksilla ja yksi niistä oli Naturellement BIO:n piste josta terren ihanuuksia saa. Naturellement BIO:n pisteellä oli niin iloinen meininki ja tulimme heti juttuun, joten uskaltauduin tuikkaisemaan blogini käyntikortin heille ja ehdottaa yhteistyötä. Niinpä eräänä päivänä puhelin pirisi ja ensimmäinen ihana yhteistyöjuttu tulee suureksi ilokseni tässä. 

Vaikka terren vartalovoit minut pisteelle vei, sain huomata, että Naturellement BIO:n valikoimissa on useampia ihania luonnonkosmetiikkamerkkejä, joista sain testiin kaksi varsin osuvasti joulunaikaan sopivaa ihanuutta. Mikä mukavinta sain teillekin arvontaan niin kivan tuotteen, että tässähän itsekin olen aivan pikkuriikkisen kateellinen. Arvonnasta lisää alempana. 

Testissä Melvitan L'or bio creme lumiere, ylellistä hehkua antava vartalovoide ja Extraordinary shower ihanan kultainen suihkugeeli, jotka sisältävät viittä kallisarvoista öljyä. 


Herkkä ihoni rakastaa Melvitan 100% luonnontuotteita

Kermainen ja huumaavan ihanan tuoksuinen iholle hehkua antava vartalovoide.

Testatessani tuotteita aivan ensimmäisenä kiinnitin huomiota ylellisiin purkkeihin ja avatessani purkit,  puhdas, miellyttävä ja vieno tuoksu tulvahti sieluuni ja herätti aistit. 

Käytössä huomasin purnukat suorastaan erinomaisen riittoisaksi, vain pieni nökäre sekä suihkugeeliä, että vartalovoidetta riittää viimeistelemään koko vartalon. Vartalovoide on ylellisen kermaista ja ihanan paksua, helposti käsiteltävää ja leviää helposti, ei jää iholle pyörimään vaan kuivuu hetkessä. Suihkugeeliä laitettaessa suoraan vartalolle muutama pisara riittää pesemään koko vartalon. Riittoisuus vain lisääntyy jos käytät suihkusientä. 


Erittäin riittoisa ja paksu koostumus, mutta leviää ja kuivuu heti ja helposti.

http://www.naturellement.fi/product/71/lor-bio-crme-lumiere-ylellinen-hehkua-antava-vartalovoide
Purnukatkin niin kauniit, että kelpaa pitää kylpyhuoneessa esillä.

Melvitan vartalonhoitotuotteista sain kokonaisvaltaisesti hyvää mieltä ja oloa, miellyttävien tuoksujen, riittoisuuden ja herkän ihoa hellimisen muodossa. Ylimääräistä plussaa tulee kauniista pakkauksista, sillä pidän mielelläni tuotteet käden ulottuvilla ja esillä, enkä kaapin perukoilla. Vartalovoide antaa vielä iholle ylellistä hehkua, mikä näin joulun aikaan tuo loistokkuutta elämään. Aivan ihanat ja ylelliset tuotteet, joita en voi  muuta kuin koko sydämestäni suositella. 

Ilokseni sain vielä helliä teitä arvonnalla, jossa yksi teistä onnekkaista voittaa varsinaisen jouluisen kaunottaren nimittäin Melvitan ylellisen kultaöljyn. 


ARVONTA ON PÄÄTTYNYT!

ARVONNAN SÄÄNNÖT:

1 ARPA ANONYYMIT, SÄHKÖPOSTIOSOITE JA NIMIMERKKI NIILLÄ PÄRJÄTÄÄN
2 ARPAA, KIRJAUTUNEET LUKIJAT, UUDET JA VANHAT SULASSA SOVUSSA
3 ARPA JOS JAAT ARVONNAN OMASSA BLOGISSASI 

ARVONTA PÄÄTTYY 11.12, JOTTA PUKKI EHTISI TUODA KIMALLUSTA JA HOITOA JOULUKSI. 





.

Ainutlaatuinen Kultaöljyksi nimetty viittä kallisarvoista öljyä sisältävä ravitseva, kaunistava luomu kuivaöljy kasvoille, vartalolle ja jopa hiuksille kutreja siloittamaan.




Ihoni rakastui, toivottavasti sinunkin. <3

MELVITA on saanut alkunsa v. 1983 keskellä ranskalaista luontoa Ardèchen maakunnassa sijaitsevan Gorges’n luonnonsuojelualueen läheisyydessä. Biologi ja mehiläishoitaja Bernard Chevilliat oli luonnon ja kauneuden ystävänä sekä perinteisistä opeista ja tietämyksestä kiinnostuneena muuttanut tälle ainutlaatuiselle alueelle joitakin vuosia aiemmin veljensä kanssa perustaakseen sinne mehiläistarhan.
Luomukosmetiikan uranuurtaja ja asiantuntija MELVITA on tänä päivänä luonnon- ja luomukosmetiikan markkinajohtaja Ranskassa. MELVITA suosii itsestään selvästi luomua, koska mielestämme vain vastuuntuntoisilla valinnoilla luonnon ja sen suojelun hyväksi voidaan taata planeettamme olemassaolon jatkuminen.
Eettinen ajattelu on jo pitkään ohjannut MELVITAA sen päätöksissä olla käyttämättä eläinkokeita lopputuotteiden tai raaka-aineiden testauksessa sekä suosia kierrätettäviä pakkauksia aina kun mahdollista.
Luonnollisuus, asiantuntemus ja ympäristöystävällisyys ovat MELVITAN kolme perusperiaatetta.
*Teksti lainattu Naturellement BIO sivuilta ja lisää tietoa MELVITAN tuotteista löydät 

129 kommenttia:

  1. Kuulostavat ihan kokeilemisen arvoisilta tuotteilta, joita näyttäisi olevan myynnissä aika monessa paikassa. Osallistun arvontaan parilla arvalla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Belladonna ihanaa että tulit arvontaan mukaan. <3 Ja kiitos että olet blogin lukija. Hurjasti onnea arvontaan ja tunnelmallista keskiviikkoa. <3

      Poista
  2. Kahdella arvalla tavoittelen kiinnostavaa palkintoa :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elämää Onnenpähkinässä, kivaa että löysit mahtavaan arvontaan mukaan. Kultaöljy hellii ihoa ja tuo joulun säihkettä. <3 Kivaa keskiviikkoa ja kovasti onnea arvontaan. <3

      Poista
  3. Laitappas kaksi arpaa minullekin. En ole aikaisemmin tästä sarjasta kuullutkaan, joten mielenkiintoiselta näyttää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viltsu laitanpa ilman muuta ja ilomielin. <3 Kivaa että nyt kuulit ja hirmuisesti onnea arvontaan ja kivaa keskiviikko-iltaa. <3

      Poista
  4. No nyt olis hieno palkinto. Kuivaihoisena käytän öljyjä päivittäin varsinkin kasvoilla. Illalla yövoiteen alle, niin ei haittaa vaikka naama vähän kiiltää. Kahdella mukana.
    heli.studiokaira@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heli komppaan sua, aivan ihana palkinto, hihii kelpaisi minullekin. <3 Tämä on varmasti autuaallinen kuivalle iholle. Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa. <3

      Poista
  5. Mielenkiintoisia uusia tuttavuuksia nämä tuotteet!
    Kahdella arvalla mukana.
    marvu954@hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maaria, kivaa että näin löytyy uusia juttuja ja hienoa, että löysit arvontaan mukaan. Hurjasti onnea arvontaan ja tunnelmallista iltaa. <3

      Poista
  6. Kahdella arvalla täälläkin mukana =) Kuulostaa ihanilta purkeilta, ja joulunaikaan on aikaa myös hemmotella itseään enemmän ylellisillä tuotteilla =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä varsinaisia ihanuuksia ja tuo öljy on varmasti huumaavaan hyvä. <3 Hienoa että löysit mukaan ja paljon onnea arvontaan ja ihanaa iltaa Saija. <3

      Poista
  7. Täälläkin mukana, parilla arvalla ainakin 😃

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Loistavaa Katja ja kahdella ilman muuta mukana. <3 Kiitos kun luet blogiani ja löysit arvontaan . Ihanaa iltaa ja onnea matkaan. :)

      Poista
  8. :-) Kahdella arvalla mukana! Minulle ihan uusi tuote, ei tuttu ollenkaan! :-) Ihanaa joulun aikaa!
    T:Kati
    kati.kainulainen @ gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kati ihanaa joulunaikaa sinulle ja himuisesti onnea arvontaan. <3 <3

      Poista
  9. Uusi tuttavuus minullekkin ja kahdella lipukkeella havittelen tuotteita omaan kylppäriin. :)
    pikkunen78(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tanja kivaa että löysit mukaan ja hirmuisesti onnea arvontaan. Tuo ihanuus kultaöljy lähtee teille arvottavaksi ja sitä en olekaan testannut. On taatusti unelman ihana tuote. Kivaa keskiviikko-iltaa sinulle. <3

      Poista
  10. Lukijana kahdella mukaan uutta tuttavuutta tavoitellen :)

    unelmiaonnesta(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että uusia juttuja tulee tutuiksi. <3 Hurjasti onnea arvontaan Henna ja kivaa iltaa. <3

      Poista
  11. Taas näin ihana arvonta, ehdottomasti mukana, kahdella arvalla :) Vaikuttavat kyllä tutustumisen arvoisilta tuotteilta.
    cherrycloud@luukku.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Cherrycloud nämä on kyllä taas kerran ihania, mutta ei tässä blogissa mainosteta mitään mihin ei itse uskota, hihi. . :) <3 Joulunaikaan vasta kiva onkin arvontoja järjestellä. Hurjana onnea arvontaan ja tunnelmallista keskiviikko-iltaa. <3

      Poista
  12. Näitä ihanuuksia täällä riittää...:) Taas mukana kahdella arvalla.
    l33lamm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On se vaan reilua, että jos minä saan jotain testiin, niin tekin saatte. Iloa kaikille. <3 Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa Lennu. <3

      Poista
  13. Kahdella arvalla mukana. :) Tämä on mulle ihan uusi tuttavuus, mutta mielenkiintoiselta vaikuttaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niina kivaa että löysit mukaan. Taitaa olla todella monella uusi tuttavuus, mutta nyt tuleekin kertaheitolla tutummaksi. Ihanaa iltaa sinulel ja onnea arvontaan. <3

      Poista
  14. Sikurina kivaa että löysit arvontaan mukaan ja hurjasti onnea matkaan. Ihanaista iltaa. <3

    VastaaPoista
  15. Ihanaa, taas arvontaa :D
    Kahdella mukaan arvontaa... linkitys ei onnistu, koska en näe linkitys kuvaa? liekö kone hajoamassa? kaikki muut kuvat näkyy? :(
    Tykkään valita luomua, jos se vaan suinkin on mahdollista, niin iholle kuin mahalle ;) Tämä sarja on ihan uusi tuttavuus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No tulin uudestaan ja nyt se kuva sitten näkyi, eli paas laittaen se kolmaskin arpa :D :D :D

      Poista
    2. Tuitiina olet oikea pelastus. Tässä chromella ja älypuhelimella kuva näkyi, mutta menin katsomaan eri selaimella, niin ei näkynytkään?! Ilman sinua en sitä tiennytkään. Tallensin kuvan ja latasin eri tavalla ja tarkistin eri selaimilla ja nyt pitäisi näkyä. Taistelin jonkin aikaa fonttien kanssa, kuva jostain syystä määritti niitä, mutta NYT HIHII, pitäisi olla kohdillaan. Loistavaa ja sinun ansioista. <3 <3

      Ihanaa ja onnea kaikilla kolmella arvalla ja ihanaa iltaa Tuitiina, pelastit tänään kiipelistä :)

      Poista
  16. kuulostaa ihanalle tuotesarjalle, kaksi arpaa kiitos :) ohtosanni@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anni, on kyllä ihana. Ja olen vakuuttunut että tuo kultaöljy on huumaavan ihana vartalolle. :) Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa. <3

      Poista
  17. Mielenkiintoinen uusi tuttavuus, olispa kiva kokeilla. Näin takvella kun tuo ihokin tuppaa kuivumaan ihan väkisin.. Kahdella arvalla mukana :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -anu- Tämä on kyllä upea sarja ja minullekin uusi. Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaista iltaa. <3

      Poista
  18. Osallistun, 1 arpa.
    -minttu47-
    minttu47@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että osallistut ja hurjasti onnea arvontaan ja kivaa iltaa Minttu. <3

      Poista
  19. Minunkin vanha kurttuinen ihoni voisi tykästyä tuosta, joten kahdella arvalla mukana =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana Sude, kurttuiho täälläkin. <3 Kovasti onnea arvontaan ja oikein ihanaa iltaa. <3

      Poista
  20. Wautsi, vaikuttaapa ihanalta.... :) Kahdella arvalla mukana!
    sopeutuja(at)hotmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hukkukukka ja on juuri sitä miltä vaikuttaa. Ihanaa että tulit arvontaan mukaan ja hirmuisesti onnea arvontaan ja kiva iltaa. <3

      Poista
  21. Mää oon taas niiiiiiiiiiiiiin mukana :) Kolmella! http://mrsnobodyelse.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana sinä, Me Like. <3 Ja kolmella mahtavaa, jee. Hurjasti onnea arvontaan ja kauniita unia. <3

      Poista
  22. Ihanalta kuulostaa, taas! Mukaan arvontaan kahdella arvalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Johanna Maria, ihanaa että löysit mukaan, hirmuisesti onnea matkaan ja kauniita unia. <3

      Poista
  23. Hmmm... kahdella tai peräti kolmella mukana, jos riittää jako oman blogin FB sivulla ? :)http://monvoyage.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Laitetaan kolmella joulun henkeen ja jatkossa erinomaisen ideasi voin laittaa sääntöihinkin. <3 Blogisi on upea, onnea uusille kujeille ja arvontaonnea kasakaupalla myös. Ihanaa päivää. :)

      Poista
  24. Osallistun! Ihana arvonta! vijoke@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Kanerva, kivaa että tulit mukaan ja hurjana onnea arvontaan ja kauniita unosia. <3

      Poista
  25. Niin, ja mukana siis yhdellä arvalla.

    VastaaPoista
  26. Jee, kahdella mukaan taas. :) e1101012@edu.vamk

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. koiperhonen, ai että pakko taas todeta, että tuo nimi on ihana. <3 Kovasti onnea arvontaan ja hyvää yötä. <3

      Poista
  27. MIelenkiintoisia uutuuksia ja minulle ihan tuntemattomia!

    Kahdella arvalla mukana !

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuulanneli no mutta mahtavaa, koska tiedän kuinka luonnonkosmetiikka on sinun juttu. <3 Näihin kannattaa kyllä käydä tutustumassa Naturellementin sivuillakin, suosittelen, tosin siellä voi hieman tulla hulluksi, niin paljon ihanaa sieltä löytyy. :)

      Hirmuisesti onnea arvontaan ja sinä seurailetkin tuolta Bloglovinin kautta, jee. <3 Kauniita unia <3

      Poista
  28. Kylläpäs sinulla on jatkuvasti ihania arvontoja! Vähän nolottaa osallistua kun jo olin voittaja Korres-arvonnassa, mutta menköön. Tyttäreni sai jo paketin postista joten pian saan sen käsiini ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Matkatar yhtään ei tarvitse nolostella. <3 Onnetar on armoton tai suosiollinen ja ei ole merkitystä kun meidän pikkuipanat arpoo oletko voittanut entuudestaan. Joskus voi käydä niinkin, minulla on käynyt kerran eräässä blogissa. :) Joten hirmuisesti onnea arvontaan ja toivottavasti tulet nauttimaan Korres ihanuuksista. <3

      Kauniita unia. <3

      p.s. joulu on oikein mukavaa arpomisen aikaa, eiköhän jossain kohti tule pidempi tauko sitten. :) Kivaa että yhteistyöhommeleissa onnistuu arvonnat ja ilomielin antavat arvontaan juttuja Joskus teen myös itse arvontoja, jos olen jotain saanut testiin ja ei olisi kuitenkaan itsellä käyttöä. Kuten ne pari Avon huulipunaa. :)

      Poista
  29. Kahdella arvalla mukana! Mukavaa joulunalusaikaa, Tiia :)
    netteri@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Netteriina hirmuisesti onnea arvontaan ja sinulle jouluntaikaa. <3

      Poista
  30. Onpa taas ihana arvonta! Mukana kahdella arvalla :)

    mari.h_84@netti.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että löysit mukaan ja hirmuisesti onnea arvontaan ja iloista päivää. <3

      Poista
  31. 1 arvalla mukana ja ai että kun ois ihana palkinto :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Leni kiva kuulla ja samaa mieltä, että on kyllä ihana palkinto. Onnea hirmuisesti arvontaan ja iloista päivää. :)

      Poista
  32. Ihan vieras tuote minulle - mutta kyllä tulisi tarpeen tämän eukon kasvoille!
    Kahdella mukana.
    Kivaa torstaipäivää sinulle, sinä upea♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hihii sinä ihana, öljy kuulostaa kyllä ihanalta. Suloista ja tunnelmallista päivää ja hirmuisesti onnea arvontaan. <3

      Poista
  33. Mukana kahdella arvalla. Mukavaa torstaita :)
    haaruhainen@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haaruhainen sinulle myös ja hirmuisesti onnea arvontaan. <3 :)

      Poista
  34. Ihana arvonta jälleen kerran! Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Taru, öljy on kyllä taatusti oikea luxustuote, loistavaa että osallistuit. Paljon onnea arvontaan ja ihanaa iltaa. <3

      Poista
  35. Luonnonkosmetiikka kiinnostaa aina! Kahdella arvalla mukana. Mukavaa joulunodotusta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee Eeva kivaa että löysit arvontaan mukaan onnea matkaan. Ihanaista iltaa sinulle. <3

      Poista
  36. Monikäyttöinen tuote siis,olisi kiva kokeilla.Yhdellä mukana.
    hamalainentm@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teija eikös olekin, kun käy vielä hiuksillekin. :) Hurjana onnea arvontaan ja ihanaa iltaa. :)

      Poista
  37. Luonnonkosmetiikka on ehdottomasti parasta, ainakin minun myös keski-ikäisen iholle.
    Kahdella arvalla mukana.
    honkanenpa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihan totta, kroppa nauttii näistä kovasti ja mieli myös. Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa iltaa. <3

      Poista
  38. Kahdella arvalla mukana. Mukavaa Itsenäisyyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Klaara sinulle myös oikein mukavaa Itsnäisyyspäivää. <3 Hurjasti onnea arvontaan ja kauniita unia. .)

      Poista
  39. No hei kuule kelpaisi :D Mulla ei ole Melvitasta kamalasti kokemusta, mutta tosi positiivisen fiiliksen ne vähät kokeilemani tuotteet ovat jättäneet!

    misspiggyspearls(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Salla ihanaa että löysit tänne arvontaan mukaan. <3 Melvitan tuotteet tuntuvat sellaisilta luonnonkosmetiikan luxustuotteilta. <3 Kauniita unia Salla ja hurjana onnea arvontaan. :)

      Poista
  40. mukana kahdella arvalla
    kikke at live.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kikke hirmuisesti onnea arvontaan ja hyvää yötä. <3

      Poista
  41. Oot kyllä ihana kun järkkäilet meille näitä kilpailuja. :) Kahdella mukaan,en olekaan koskaan kokeillut. e1101012@edu.vamk.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kovasti Koiperhonen, onhan se niin mahtavaa, että teille yhtälailla kivoja juttuja. <3 Arvontaan olet jo ylhäällä osallistunut, hihii, mutta ei haittaa mitään, pysyn laskuissa. :)

      Hyvää yötä. <3

      Poista
  42. Olen öljyfani, ne käyvät kasvoille, kropalle, hiuksiin...

    Tämä olisi loistotuote tulevalle matkalle; kasvovoiteiden, vartalovoiteen ja latvahoidon (siis hiusten, ei matkailijan lahon latvan) sijaan voisi ottaa yhden pullon.

    Mukana siis kahdella arvalla.

    Mukavaa, joskin ankean harmaata päivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan yksi kätevä tuote Japaniin, Nyt peukut pystyyn että arpaonni antaa matkalle mukaan ihanuuden. Ihanaa päivää sinulle vaikka on kyllä taas niin harmaata että. <3

      Tunnelmallista viikonloppua Lumo. <3

      Poista
  43. Tämä näyttää siltä, että mä voisin syödä... JOskus kun on oikein herkullisen näköinen pakkaus, niin tulee tällaisia mielihaluja...IIIKKKS.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maiju komppaan sua nyt kyllä ihan täysillä! Nämä näyttää ja tuoksuu syötävän hyvältä. Ja en usko että sitä edes kupsahtaisi jos söisi, hihii. Nyt on hieman epäselvää oletko mukana arvonnassa, mutta laitan sulle nyt tästä kaksi arpalipuketta, koska tietenkin olet vai mitä? Ja jos voitat tulee sitten kultaa hiuksiin, kroppaan ja kasvoille. :)

      Eli onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. :)

      Poista
  44. Olisinpa ikionnellinen, jos onni potkaisisis tätä rutiköyhää eläkeläismummelia...ja hiukset kiiltelisivät sekä rypyt silottuisi noista kiinnostavista luonnonkosmetiikkatuotteista...Ei kun peukut pystyyn ja joulua odotellessa odottelen myös arvonnan tuloksia...29:ttä tsenäisyyspäiväämme unohtamatta ja toivotellen kivaa kaikille! Marjut KH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marjut KH olet tuolla lukijana bloggerissa, mutta en osaa sanoa miksi tämä tulee Unknow profiililla, mutta kaksi arpaa koska sinä löydyt sieltä ja tosiaan laitoit yhteydenottolomakkeella viestiä tästä ongelmasta. :) Arvat on ilman muuta kirjattu. Joskus tämä blogimaailma on niin kummallien. :) Kiitos kovasti että olet lukija. <3

      Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. :)

      Poista
  45. Kahdella arvalla mukana :)
    pokkaritaivas(a)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Marikki kivaa että löysit mukaan. Onnea kovasti arvontaan ja upeaa itsenäisyyspäivää sinulle. <3

      Poista
  46. No kahdella arvalla ainakin mukana<3 Jaan kyllä omassakin blogissa ilolla jos vaan joulukiireiltä ehtii vielä postauksen kirjoittamaan. Ihania tuotteita. Jospa joskus arpaonni vaikka suosisi ja päivä paistaisi tähänkin risukasaan...:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sari ihanuus nyt onnen säteitä risukasaan kuules ja oikein roima onnenpotku arvontaan. <3 Ja ihanaa viikonloppua sinulle. <3

      Poista
  47. Kahdella mukaan arvontaan.... =)
    hao@lailanet.fi

    VastaaPoista
  48. Kahdella arvalla mukana...pidän peukkuja pystyssä itselleni...Marjut KH

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista ja innokkuudesta, yksi osallistuminen jo löytyykin tuolta vähän ylempää.. :) Kovasti onnea arvontaan ja ihanaa sunnuntaita. <3

      Poista
  49. Minäkin mukana, kun on jälleen niin mahtava arvonta sinulla♥ Yritin jo kertaalleen mutta puhelimella en onnistu juuri koskaan :-) En ainakaan nähnyt aiempaa osallistumistani. Kaksi arpaa siis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On kyllä niin jännä kun välillä kommentit katoaa tuhkatuuleen. Silloin ainakin minulla käy niin, jos en ole kirjautunut gmailiin. Mutta en osaa sanoa mikä tuossa on ongelman, voi harmitus. Onneksi jaksoit vielä kerran kommentoida ja nyt onnistui. Hurjasti onnea arvontaan ja ihanaista sunnuntai-iltaa. <3

      Poista
    2. Juuri näin, enkä hokannut kun innoissani kirjoitin kommentin heti näin tuon arvonnan. Mutta ei hätää, harjoitus tekee (ehkä) mestarin :-)

      Poista
    3. Maarit en ole kyllä minäkään vieläkään löytänyt syytä ja ajoittain tapahtuu minullekin.... Bloggerin vika vai mitä, hihii. :)

      Ihanaa iltaa. <3

      Poista
  50. Kahdella arvalla mukaan :)

    voilooa@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jolana hienoa että löysit mukaan. :) Kovasti onnea arvontaan ja tunnemallista iltaa. <3

      Poista
  51. Hei! Mäkin osallistun tähän arvontaan - kahdella arvalla! :) Mukavaa sunnuntai-iltaa!
    Kaisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Kaisa, Kivaa että osallistuit ja löysit tänne. <3 Hurjana onnea arvontaan ja ihanaista iltaa. <3

      Poista
  52. Oho, minkä löysin :) Jee, täysillä mukana arvonnassa, elikäs kolmella(enemmilläkin tekis mieleni) Toivon niin voittavani, olisi aivan ihanaa, jos minustakin tulisi vihdoin hehkeä :D Menen linkittämään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jee ihanaa että löysit! Varsinkin kun pidät kovasti luomusta. <3 Nyt peukut hurjana pystyyn, että täällä tai siellä kauneuden lähettiläs arvonnassa onni kävisi! Kyllä tämä kultaöljy on pullollaan jouluntaikaa, että vaikka 100v voittaisi, niin johan kimaltelisi kauniisti. <3

      Poista
  53. ....niin ...jäi kertomatta, että luomu on minulle tosi tärkeätä. Syömiset ovat olleet jo 40 vuotta niin pitkälle luomua, kuin vain mahdollista :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä hatunnoston paikka! Ja kertoo siitä että syöt hyvän makuista sydämellistä ruokaa. <3

      Tunnelmallista iltaa ja hurjana onnea arvontaan!:)

      Poista
  54. Muutamia Melvitan tuotteita olen kokeillut ja tykännyt kovasti, joten pakko osallistua. Öljyt ovat sellaisia kuivan talvi-ihon pelastajia, että niitä kaivataan aina! Melvitan kultaöljy vaikuttaa luksukselta. Kahdella arvalla siis mukana :)

    S-posti: beauty.highlights.blog@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että olet täällä mukana, vaikeuksien kautta minun mokani takia. Kultaöljyä en ole itsekään testannut ja on varmaan aivs ihana.

      Hurjana onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

      Poista
  55. Huh, kerkesimpäs osallistua! :) Kahdella arvalla mukana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että ehdit! Hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

      Poista
  56. Minäkin mukana, kiitos kun muistutit! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kivaa että löysit mukaan ja hirmuisesti onnea arvontaan ja tunnelmallista viikonloppua. <3

      Poista
  57. Minä, minä vielä ehtii, vaikka mä en koskaan mitään voita. :D Kahdella arvalla mukana

    hakusanarakkaus(at)gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei Jonna no olisiko se sun vuoro tällä kertaa, ainakin hurjasti onnea arvontaan ja iloista viikonloppua. <3

      Poista
    2. Jee Marika loistavaa että Kivi ja Kakku on messissä. Aluksi on huopatossuilua, mutta siitä se kuules lähtee. Sun kakkuja mm. Ei kukaan voi vastustaa.

      Onnea hurjasti arvontaan ja iloista viikonloppua sinulle. <3

      Poista
  58. Kahdella arvalla mukana :) Katsotaas osaisinko mä sen kolmannenkin arvan lunastaa.... *menee askartelemaan, vaikka blogissa on vielä hiljaista kuin huopatossutehtaalla*

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja Kivi&Kakku osallistuu myös (vaikka mä en nyt osaakaan tehdä sellaisia hianoja widgetejätaigadgeteja tai siis niitä sivupalkkihommeleita)

      Poista
    2. Oho kommentti sulle hujahti ylös. Voihan älyluuri!

      Poista
  59. Oi kyllä, arvonnassa mukana! Kahdella arvalla! elsa.aalia@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että löysit mukaan ja hirmuisesti onnea arvontaan ja ihanaa viikonloppua. <3

      Poista
  60. Arvonnassa kahdella mukana, on niin kiva arvonta ja olis ihana joskus voittaa! mysteriousmx3@gmail.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihanaa että löysit arvontaan mukaan. Hurjasti onnea arvontaan ja tunnelmallista viikonloppua. <3

      Poista
  61. Vastaukset
    1. Harmi kyllä vielä joudun hieman pitämään jännityksessä. :) Arvonta päättyi yöllä ja olen tänään aamusta iltaan ollut viipottamassa. :)Arvonta suoritetaan perinteisin menoin ja siinä vierähtää aika tovi. Mutta tämän viikonlopun aikana ilmoitan kyllä onnellisen voittajan.


      Ihanaa viikonloppua MH<3

      Poista